Robert Berisha dhe këngëtarja Nora Istrefi, edhe pse kanë 3 vjet të ndarë, marrëdhënia e tyre tërheq gjithnjë vëmendjen e mediave rozë.

 

Por raportet e mira që ka arritur të mbajë dyshja, për shkak edhe të vajzës së tyre Renee, kanë shkaktuar aludime se Roberti dhe Nora mund të jenë rikthyer sërish bashkë. Për pasojë, këngëtarja e ka shikuar të udhës t’iu japë fund njëherë e mirë dyshimeve të ngritura, duke shpjeguar të vërtetën.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *