Ndarja e çiftit Nora-Robert ka qenë padyshim kryefjala e javëve të fundit. Falë reagimit publik të Robertit, gjithçka u be virale dhe të gjithë kanë qenë në pritje për reagimin e Norës.

 

Deri tani ajo ka qëndruar në heshtje, pa dhënë asnjë deklaratë publike duke e trajtuar të gjithën si një çështje tepër private.

 

Megjithatë në rrjet kanë filluar të qarkullojnë foto të Norës ulur në tavolinë me Tunën dhe Valdrin Sahitin.

Burimi thotë se iniciatore e këtij takimi ka qenë vetë Nora dhe mendohet që do të vijnë së shpejti me një bashkëpunim muzikor.

 

A është kjo një shenjë hakmarrjeje që ka zgjedhur Nora për të habitur Robertin, i cili u bë edhe shkak i prishjes së marrëdhënieve midis këngëtareve?/LIving

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *