Subscribe

Dy koreografitë më të fundit të Angjelin Preljocaj ringjiten ne skenën e Teatrit të Operas dhe Baletit. Pas duartrokitjeve të shumta, me të cilat është vlerësuar kjo trupë baleti në turneun me 7 shfaqje në Itali, Noces dhe La Estravaganza vazhdon rrugëtimin artistik. Noces me muzikë të Strab\Vinskit vjen në balet, si një dasmë shqiptare, motive me të cilat Preljocaj është përfaqësuar në disa vende të botës. Megjithatë, rrugëtimi artistik i kësaj vepre nuk ndalet në tiranë. Në kryeqytet vjen mbrëmjen e 28 dhe 29 nëntorit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *