Kanali 7, pjesë e platformës Tring në kuadër të ristrukturimit dhe fuqizimit kërkon të punësojë gazetarë, redaktore dhe spiker lajmesh.

 

Kandidatët preferohet të kenë eksperiencë të mëparshme në fushën e gazetarisë, por mund të jenë dhe student të gazetarisë.

 

Të interesuarit janë të lutur të dërgojnë CV-në e tyre në adresën email lajmetvizionplus@gmail.com (ose info@vizionplus.tv) ose të paraqiten personalisht pranë ambjenteve të televizionit Vizion Plus me adrese: Rruga Don Bosco Nr.5, Tirane.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *