Ministrja e Jashtme, Olta Xhaçka njoftoi se lëvizja drejt Greqisë për qytetarët shqiptarë do të jetë më e lehtësuar.

 

Përmes një njoftimi në rrjetet sociale, Xhaçka tha se pika doganore e Tre Urave do të hapet prej të martës dhe do të funksionojë nga ora 08.00-20.00.

 

Kurse pika doganore e Qafë Botës do të funksionojë 24 orë dhe pa asnjë kufizim të numrit të udhëtarëve. Lehtësimi i lëvizjes do të nisë nga 13 korriku.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.