Astrologët kanë përcaktuar se kush janë shenjat egoiste në Horoskop dhe të metat apo defektet që ato kanë:

 

Demi

Janë njerëz shumë kokëfortë. Ata nuk i duan ndryshimet dhe rrallë marrin iniciativa kur bëhet fjalë për të lënë mënjanë rutinën nga marrëdhënia e tyre.

 

Luani

Për të qenë shumë mburravec, Luani kërkon gjithnjë të jetë në qendër të vëmendjes. Ka shpirtin e konkurencës dhe përfundon gjithmonë në një ‘luftë egoje’ në çift.

 

Bricjapi

Bricjapët janë të dedikuar në maksimum ndaj punës, diçka që i bën të mos kenë kohë për dashurinë. Mund të jenë edhe shumë praktikë dhe të shkëputur emocionalisht, gjë që e bën të vështirë marrëdhënien në çift.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *