Emri i saj është Gina Stewart, ajo është 48 vjeçe dhe është “gjyshja më seksi në botë”. Revista Maxim e ka përfshirë 48 vjeçaren nga Australia në listën e 100 “më të nxehtave”. Gina ka katër fëmijë dhe një mbesë.

 

Para se të renditej nga revista Maxim në listën e 100 femrave më seksi në botë, Gina kishte marrë pjesë dhe në një konkurs bukurie i organizuar po nga e njëjta revistë me qëllim fitimin e parave për të ndihmuar një shok që kishte përsuar një aksident.

 

Sipas renditjes së Maxim, Nina renditet e 90 në listë. Ndërkohë 48 vjeçarja është shprehur e nderuar për këtë vlerësim, ndërsa ka theksuar se do të vazhdojë që të përcjell mesazhe pozitive

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *