Ashtu siç zgjodhi që të na japë lajmin e mirë se është shatzënë në pritje të binjakëve, në të njëjtën formë dhe na prezantoi me to.

 

 

Diva e muzikës pop, Beyonce ka postuar një foto të adhurueshme në profilin në Instagram të dy fëmijë të saj Ser dhe Rumi të cilët sot janë plot 1 muajsh.

 

 

Një foto e tillë, na hedh poshtë shumë dyshime që kishim krijuar në mendjen tonë se binjakët nuk janë mirë nga ana shëndetësore, por edhe datën e tyre të lindjes.

 

 

Çifti nuk ka vendosur që t’i mbajë të fshehtë fytyrat e fëmijëve të tyre, të cilat pavarësisht se sado përpiqemi, e kemi të pamundur të themi se kujt i ngjajnë.

 

 

Gjithsesi urime Beyonce dhe me jetë të gjatë fëmijët.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *