Suedia futet në listën e shteteve që lehtëson procedurat e udhëtimit për shtetasit shqiptarë.

 

Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës sqaron se të gjithë pasagjerët shqiptarë që duan të shkojnë drejt Suedisë mund të udhëtojnë vetëm me detyrimin e testit PCR negativ të 48 orëve të fundit.

 

Po ashtu, TIA ka shpërndarë edhe një link (https://www.tirana-airport.com/shqip/c/117/perditesime), prej ku qytetarët mund të marrin informacione se cilat shtete të Evropës kanë hequr kufizimet për udhëtarëve shqiptarë, si dhe protokollet që duhen ndjekur.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.