Kim Kardashian ka shkuar në Disneyland me motrën e saj Kourtney Kardashian, shoqen e tyre Larsa Pippen, dhe shumë fëmijë. Ajo dukej se po kalonte një kohë shumë të këndshme, veçanërisht sepse ekuipazhi u takua me të Bukurinë dhe Bishën. Por çfarë mban veshur ajo gjatë përshëndetjes së këtij çifti ikonik, mbretëror dhe imagjinar? …Mesa duket  vetëm një t-shirt dhe një palë atlete mjaftojnë!!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.