Lideri çeçen Ramzan Kadirov, ka publikuar ne Instagram një video, ku shfaqet nje snajper qe ka vene ne shënjestër nje politikan te opozitës ruse. Behet fjale per ish-kryeministrin rus Mikhail Kasianov, liderin e partisë opozitare parnas dhe kritik te presidentit Putin. Ndersa opozita e ka cilësuar videon kërcenim te hapur per vdekje ndaj Kasianov, aktivistet per mbrojtjen e te drejtave te njeriut kërkojnë nje përgjigje nga qeveria ruse. Kadirov e komentoi videon me fjalet; opozita kërkon para ne Strasburg. Kush nuk e ka kuptuar këtë me pare, do ta kuptoje tani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *