Subscribe

Te moshuar te braktisur, pensioniste, fëmije jetime apo ne situate rruge, ishin ftuar ketë te here tek sheshi “Nene Tereza” per te festuar krishtlindjet. Ushqimi ishte i siguruar falas nga qytetare te Tiranës, apo restorante te ndryshme. Sipas Ened Matos, qëllimi i kësaj nisme është qe te festojnë edhe ata qe nuk kane mundësi financiare.

 

Me shume sesa ushqimi falas për personat qe ishin pjese e aktivitetit, kishte rendësi atmosfera e krijuar, sepse ne nje dite ata harrojnë problemet, trokasin gotat me njeri tjetrin dhe urojnë per me shume dashuri.

 

Pjese e aktiviteti qe organizohet per te tretin vit radhazi, kane qene te pranishëm rreth 3 mije vete.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *