Nëse je një nuse që preferon rehatinë në ditën tënde të dasmës, mos harro kurrsesi të investosh edhe për një palë atlete të mira.

Sigurisht që në pjesën e ceremonisë apo në momentin kur do të pritet torta, duhet të jeni shumë elegante, mbi taka. Por të gjithë jemi dëshmitar, të ‘tërbimit’ të çiftit dhe dasmorëve. Ju nuk mund të vishni atlete çfarëdo.

Ato duhet medoemos ti përshtaten fustanit tuaj të nusërisë, apo edhe dekorit të dasmës. Madje nëse këto atlete janë aq të rëndësishme për ju, mos harroni t’i personalizoni, duke gdhendur mbi to emrin tuaj, apo dhe datën e dasmës.

Më poshtë po ju tregojmë sesa bukur duket një nuse, që rrezaton sesa komode është ditën e dasmës:

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *