Edhe pse djali i saj Amar është ende i vogël, Olta Gixhari e ka menduar edhe një bebe tjetër. Me sa duket, ajo ka dëshirë që Amar të bëhet me motër, pasi në një foto nga plazhi me kamardaren dhe pishinën e të birit në dorë, imagjinon dhe një flamingo rozë. “Do ta bëj dhe gocën, sa të më lirohen pak duart për një Rosa flamenco“, shkruan ajo.

 

Ndoshta që vitin tjetër Oltën do ta shohim me një flamingo rozë në duar, sepse paralajmërimin e dha që tani./ Living

Leave a Reply

Your email address will not be published.