Gjithmonë është dalluar për një kujdes të veçantë që i ka kushtuar imazhit të saj.

Përtej bukurisë që natyra i ka dhënë xhensila në çdo dalje televizive ka qenë gjithnjë e kujdesshme.

Së fundmi duket se dhe pse është bërë mami i një vajze me emrin Ajka ajo është më në formë se kurrë.

Këtë e ka treguar me një fotografi në rrjetet sociale ku duket e relaksuar me bikini, duke shijuar një gotë verë.

Syrit tonë nuk mund ti shpëtonte dhe një tatuazh i ri të cilin Xhensila nuk e ka patur më parë./ Living

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *