Subscribe

Fshati Panarit i Korçës prej ditës së hënë është pa energji elektrike.

Për shkak të borës së dendur, disa nga pemët janë rrëzuar duke këputur telat e energjisë, po ashtu duke rrëzuar edhe shtyllat. Banorët thonë se punonjësit e OSHEE janë duke punuar, por është e vështirë ndërhyrja për shkak të terrenit dhe dendësisë së borës.

Panariti vijon të mbetet i izoluar prej 5 ditësh, dhe pa energji elektrike.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *