Një foshnjë lindi e infektuar me koronavirus në spitalin Beauregard në Aosta të Italisë.

Sipas mediave italiane, nëna e fëmijës ishte testuar positive. Ajo lindi me ethe dhe me temperaturë 38.

Foshnjës ju krye tampon pasi erdhi në jetë dhe rezultati që erdhi një ditë pas lindjes tregoi se ishte infektuar gjithashtu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *