Ambasadori i BE-së në Shqipëri, Luigi Soreca ka vizituar qytetin e Korçës, ku është pritur me këngë e me valle.

 

Soreca shprehet se kaloi një ditë të paharrueshme në qytetin e serenatave, nën motivet dhe tingujt e këngëve popullore.

 

Në një moment, zyrtari i BE shihet krah këngëtares Marsela Çibukaj.

 

“Shikoni videon mahnitëse të një dite të paharrueshme në Korcë. I përulur nga pritja e fëmijëve të  Korçës që këndojnë në Odën e Gëzimit. “Ne nuk duhet t’ju shpjegojmë se çfarë është Evropa, sepse Shqipëria është Evropë” # EuropeisHereisbecause # HereisEurope.MirupfashimKorça!”, shkruan Soreca në Twitter.

https://twitter.com/i/status/1397646595747950593

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *