Ka nuse ledhatare e lajkatare që i mbulojnë me komplimente vjehrrat e tyre, madje i quajnë dhe nëna të dyta nëpër dedikime, por Tolgahan, bashkëshorti i Almedës, na vërtetoi që edhe dhëndurët mund të jenë të tillë. E ëma e Almedës ka postuar një foto me aktorin turk nga dasma e së bijës dhe Tolgahan jo vetëm e ripostoi, por shkroi: “Zemra ime, vjehrra ime”.

Para dy ditësh, Ilda, motra e Almedës u martua në një dasmë luksoze në Stamboll. Padyshim që Tolga është një djalë elegant edhe xhentil e me siguri, Albana, mami i Almedës ndihet shumë krenare për të./ Living

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *