Subscribe

“Antologjia e fjalëve” do të jetë shfaqja poetike dhe memuaristike që do të shfaqet sonte për publikun me veprat  autorëve që jo vetëm vuajtën persekutimin e regjimit të egër komunist, por të izoluar brenda qelive të ftohta dhe të errëta, , arriten të sillnin dritën për ne, edhe sot.

Ndaj për të gjithë ata që ndodhen në karantinë, Teatri Kombetar në faqen e tij në facebook në orën 19:00, do ti sjellë këto vepra nën interpretimin e aktorëve  Dritan Boriçi, Arben Derhemi dhe Erjona Kakeli.

Këto kushte janë tërësisht të pazakonta për aktorët, të cilet prej më shume se tre javesh nëpermjet komunikimit online kanë dhuruar shafqje të ndryshme për qytetarët e izoluar.

Shfaqjet do të vihen dhe të premte, të shtunë dhe të dielë ne po të njëjtin orar, që edhe kjo fundjavë  të ngjasoje me ato para pandemisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.