Subscribe

Pas fasoneve, turizmi dhe bujqësia do te jene sektorët qe qeveria do te mund te gjej ambiente shtetërore per t’i dhëne investitorit me qiranë simbolike 1 euro. Ministrja e Zhvillimit Ekonomik Milva Ekonomi, teksa vizitoi  disa biznese ne Durrës, tha se institucioni qe ajo drejton është ne fazën e studimeve te investimeve strategjike qe do te përfitojnë nga nisma 1 euro. Një nga sipërmarrësit që kanë përfituar nga qiraja 1 euro është shprehur se raste te tilla nisin investimet ne ekonomi. Tek ish-mjediset e NPV-së në Durrës ushtrojnë prej vitesh aktivitetin disa subjekte fasone, një pjesë e të cilëve janë investitorë të huaj.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *