Subscribe

Kanë nisur homazhet në nder të majorit Klodian Tanushi, që humbi jetën në krye të detyrës në Letoni.

 

Homazhet po zhvillohen në Muzeun Historik Kombëtarë në Tiranë, ku një numër I madh ushtarakësh, familjarësh dhe personalitetesh politike po I japin lamtumirën majorit.

 

Ceremonia e varrimit do të kryhet në Varrezat e Dëshmorëve, ndërsa të gjithë flamujtë e institucioneve janë ulur në gjysmë shtizë në nderim të majorti Klodian Tanushi.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *