Ka nisur ne Gjykatën e Tiranës procesi i vetingut. Komisionet e pavarura te kualifikimit kane përzgjedhur deri tani 25 dosje te gjyqtareve, te cilët do t’i nënshtrohen verifikimit.

 

Ketë të martë është hedhur shorti, ku janë zgjedhur për verifikim dosjet e gjyqtarëve Brunilda Kadi, Brunilda Kashmi, Artan Lazaj, Astrit Faqolli dhe Bledar Abdullai.

 

Këta janë 5 gjyqtarët e parë nga gjykata e Tiranës që do kalojnë në siten e komisionit te kualifikimit. Një ditë me parë u hodh shorti pranë Gjykatës së Krimeve të Rënda.

 

One thought on “Nis vetingu në Gjykatën e Tiranës

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *