Subscribe

Janë mbi 135 mijë doza vaksinash kundër gripit të certifikuara nga Organizata Botërore e Shëndetësisë, shumica e të cilave do të përfitohen falas nga grupet e rriskuara.

 

Ministrja Ogerta Manastrirliu tha se këtë vit është shtuar dhe një kategori tjetër ne listën e përfituesve.

 

Gjithashtu përfitojnë edhe stafet mjekësore, nënat shtatzëna, diabetikët, të prekurit nga obeziteti dhe të moshuarit.

 

Per te ruajtur dozat ne kushtet e duhura janë shtuar edhe 50 frigoriferë te rinj. Te gjithe qytetaret mund te blejnë vaksinën kunder gripit ne çdo farmaci.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *