Subscribe

Teatri i Operas dhe Baletit prezantoi kalendarin e veprave artistike per periudhën janar-qershor 2019.  Drejtoresha e teatrit Zana Çela beri te ditur se ketë vit do të ngjiten ne skene 16 shfaqje më shumë se sezonin e kaluar. Tre premiera janë shtyllat kryesore te programit.

 

Sezoni i ri artistik starton me premierin absolute “Dhoma 12” . Shfaqja përcjell nje mesazh te forte kundër dhunës dhe bullizmit, fenomene te cilat jane prezent ne shoqërinë shqiptare.

 

Shfaqja do te ngjitet ne skenën ArtTurbina nga mbrëmja e te premtes dhe publiku do te ketë mundesi ta shijoje atë per tre dite me radhe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *