Nis protesta për rritjen e çmimeve. Qytetarët janë mbledhur para Kryeministrisë, duke kërkuar nga qeveria të marrë masa të dobishme për përballimin e krizës.

 

“Ju jeni milionera me vila e makina, nuk paguajmë më për ju as unë dhe as familja”, dëgjohet të thonë në një zë protestuesit.

 

Ata kundërshtojnë çmimet e burimeve të energjisë dhe produkteve bazë të shportës, që sipas tyre janë abuzive, ndaj kërkojnë ndërhyrjen e qeverisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.