Partia Socialiste ka nisur procesin zgjedhor brenda saj. Përmes një postimi në rrjete sociale, Sekretari i Përgjithshëm i PS, Damian Gjiknuri bën të ditur se kandidatët për drejtimin e 61 degëve kryesore të PS-së, do të ballafaqohen përpara anëtarësisë.

 

“Startuam në Maliq dhe Devoll me procesin e ri zgjedhor në Partinë Socialiste, ku kandidatët për drejtimin e 61 degëve kryesore të partisë do të ballafaqohen përpara anëtarësisë, nën mbikqyrjen e Komisionit të Posaçëm të kryesisë socialiste”, shkruan Gjiknuri.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.