Të gjitha kioskat e vendosura ne akset rrugore te qytetit te Fierit do te hiqen. Vendimi është marre nga kryetari i bashkisë, per t’i hapur rruge urbanizimit dhe krijimit te lehtësirave ne lëvizje te qytetareve, por edhe për te disiplinuar konkurrencën ne biznesin e vogël. Kreu i Inspektoratit Ndërtimor Urbanistik ne Fier, Hadër Cako tha se puna po nis me objektet e ndërtuara pa leje anës shtratit të lumit Gjanica. Një tjetër problem ditët e fundit për banorët e qytetit të Fierit ka qënë mashtrimi qe u eshte bere nga disa persona, të cilët janë paraqitur si inspektorë ndërtimorë dhe u kanë marrë dokumentet e shtëpive si dhe shuma parash. Bashkia ka ankimuar çështjen në polici, por bën thirrje që askush të mos japë para, nëse inspektori, nuk tregon më parë mjetin e identifikimit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *