Ka nisur sot rreth orës 10:00 prishja e hotelit trekatësh në Radhimë të Vlorës.

 

Asnjë reagim nga pronarë të godinës, godinës, te cilëve ju ishte lënë një afat 10 ditor për boshatisjen e ndërtesës.

 

Ndërkohë shtetasja italiane që kish marrë me qira hotelin thotë se ka mbetur në mes të rrugëve.

 

Të kisha të paktën një çati mbi krye se nuk kam ku të shkoj.Unë kam paguar dhe taksat për gjithë vitin 2022.

Leave a Reply

Your email address will not be published.