Nis procesi i numerimit të votave edhe në bashkinë e Lushnjës.

 

Në KZAZ nr.55 në kutite e para të hapura në disa qëndra, rezultati është në favor të kandidatës së partisë socialiste Eriselda Sefa.

 

Në qëndrat e hapura deri tani Eriselda Sefa ka marrë 140 ndërsa eduart Sharka 102, në një kuti tjetër 165 Eriselda Sefa dhe 65 PD dhe në një tjetër qëndër 85 Eriselda Sefa dhe 80 Eduart Sharka.

 

Mirëpo përshtypje më së shumti bën fakti që në një tjetër qëndër kandidati i “Bashkë Fitojmë” Eduart Sharka ka humbur edhe ne qëndren e tij 110 me 93.

 

Ne total ne 5 kutite e para te hapura ne Lushnje, Eriselda Sefa e PS ka marre 685 vota ndersa Eduart Sharka i “Bashke Fitojme” 439 vota, nje avantazh prej 239 votash me shume.

 

Ne bashkine Lushnje nga 105 mije zgjedhes, kete te diele votuan mbi 37 mije, ose 1 mije me shume sesa ne zgjedhjet e pjesshme te vitit 2022.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *