Besimtarët myslimanë kanë nisur sot agjërimin në muajin e Ramazanit, muaj gjate te cilit ata agjerojne për 30 ditë me radhë, në shenjë solidariteti me të varfrit.

 

Agjërimi nis me lindjen e diellit dhe përfundon me perëndimin e tij.

 

Per te dytin vit, muaji i Ramazanit eshte ne kushtet e pandemise, edhe pse kete vit me masa me te lehtesuara.

 

Ne perfundim te agjerimit, besimtaret kremojne festen e Bajramit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *