Pelegrinazhi ne Kishen e Shen Ndout ne Laç nisi me tragjedi në të martën e parë të saj.Një e moshuar humbi jetën pasi ra nga një lartësi ku po ndizte qirinj.

 

E moshuara ishte kapur për një gurë dhe në një moment ka rrëshqitur duke rënë për tokë.

 

Pavarësisht dhënis së ndihmës së parë,e moshuara rreth të 70-ve, nuk mund dot të mbijetoi.

 

Ajo ndërroi jetë rrugës pën në spitalin e Laçit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *