Subscribe

Në kryeqytetin e Shteteve të Bashkuara Uashington, ka nisur forumi i liderëve botërorë, pjesë e të cilit është edhe kryeministri shqiptar Edi Rama.

 

Ky forum i rëndësishëm organizohet nga lobi izraelit në Amerikë, komitetit izraelito-amerikan i çështjeve publike. Ka qene vetë ky komitet i cili ka njoftuar se kryeministri Rama do jetë një ndër folësit në këtë konferencë, krah emrave të njohur nga e gjithë bota, përfshire dhe zv/presidentin amerikan Mike Pence.

 

I cilësuar si një takimet më të rëndësishme për politikën e jashtme të Amerikës dhe Izraelit, konferenca e përvitshme e lobit hebre në Amerikë, i cili është një ndër më të fuqishmit në këtë vend, mbledh drejtues shtetesh dhe persona që kane lidhje me çështjet e Izraelit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *