Subscribe

Me punësimin në universitete janë bërë qoka institucionale, ka deklaruar ministrja e Arsimit, Lindita Nikolla, e cila shtoi se ka nisur edhe një inspektim për këtë çështje.

 

Gjatë fjalës në Komisionin e Ekonomisë dhe Financave, Nikolla është ndalur edhe tek doktoraturat.

 

Për sa i përket tarifave të universiteteve, ministrja e arsimit është shprehur se nuk ka patur asnjë rritje që prej kalimit të ligjit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *