Pasi arriti ambicien politike për largimin e Britanisë nga Bashkimi Europian, lideri i UKIP, Nigel Farazh dha dorëheqjen. Ai deklaroi se po e le partine ne gjendje shume te mire dhe se nuk do te ndryshoje mendje, siç beri pas zgjedhjeve te vitit 2015. Lideri euroskeptik ne nje konference për shtyp ne Londër, tha se gjate referendumit kërkonte t’i rikthehej vendi, ndërsa tani kërkon qe t’i rikthehet jetës se mëparshme. 52- vjeçari pranoi se drejtimi i partisë ishte i vështire ne disa periudha, ndërsa shtoi se Britanisë i duhet nje kryeministër per BREXIT. Farazh nuk do te mbështesë ndonjë kandidat ne garën per zëvendësimin e tij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *