Nicki Minaj ka zgjedhur një mënyrë të veçantë për t’i uruar fansat e saj për ditën e Pashkëve. Megjithëse dita e Pashkës nis me shkuarjen në kishë, këngëtarja e famshme ka bërë diçka që nuk përputhet aspak me këtë.

 

 

Në fakt, reperja ka bërë një pozë nga përgatitjet e saja për të xhiruara. Ajo ka treguar në përshkrimin e fotografisë se janë duke xhiruar dhe i ka uruar fansat për këtë festë.

 

 

Natyrisht, kjo nuk është asgjë e re për Minaj, e cila shfrytëzon çdo moment për të vënë në pah asetet e saja trupore.

 

 

Ajo ka zgjedhur momentin kur është e zhveshur në pjesën e sipërme, ndërsa i ka mbuluar gjinjtë me dorë.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *