Një tjetër dron ka fluturuar mbi shtëpinë e “Ferma VIP”. Këtë herë droni ishte për Dijonisin, i cili u suprizua.

Ai mori banderolën dhe ua tregoi fermerëve.

“Dijonis jemi me ty, vetëm me ty”, shkruhej në të.

I pyetur nëse ka gjasa të ishte nga ndonjë vajzë, ai e mohoi.

Albano: Me këto zemrat…E ke nga e dashura?

Dijonisi: Jo o vëlla, nga shokët

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *