Komisioni i Rithemelimit të Partisë Demokratike ka ngritur këtë të premte Komisionin e Organizimit dhe Kontrollit të Operacioneve Elektorale, që do të merret me drejtimin e procesit të referendumit që do të zhvillohet të shtunën për shkarkimin e Lulzim Bashës.

 

Kryetare e këtij Komisioni do të jetë ALbana Vokshi, ndërsa anëtarë do të jenë Ervin Minarolli, Enno Bozdo, Edith Harxhi dhe Keltis Kruja.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.