Neser nderrohet ora dhe fillon llogaritja dimerore e kohës. Ne oren 03-:00 te se dieles akrepat do te shkojne 60 minuta pas.

 

Prej vitit 1981 u vendos ndryshimi i orës, që përfshin të gjithë europën.

 

Norma evropiane përcakton në mënyre të qëndrueshme datat e fillimit të periudhës së orës verore, ku akrepat lëvizin 60 minuta para dhe orës dimërore kur ata lëvizin 1 orë pas.

 

Kjo orë do të na shoqërojë deri në të dielën e fundit të marsit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *