Nesër në orën 20:00 mbyllen primaret për kandidatët e bashkisë së Korçës në radhët e PD për zgjedhjen lokale të 14 majit 2023.

 

Burime të siguruara thanë se ditët e fundit në shumë grupseksione të kësaj dege është propozuar emri i rektorit aktual të Universitetit të Korçës Dhimitër Bello.

 

Katër emrat e tjerë që vazhdojnë të jenë në këtë listë janë ato të ish deputetëve Ledina Alolli dhe Eleina Qirici, si dhe emriat e Gjergji Gjata dhe Irvin Bode.

 

Të njëjtat burime thanë se gjatë këtij procesi nga grupseksionet janë propozuar edhe emra të tjerë. Të njëjtat burime benë me dije se kandidatet që do pranojnë të futen në garë duhet të plotesojne formularin e kandidimit.

 

Ata që nuk do pranojnë të futen në garë, do plotësojnë një formular refuzimi si kundër është procedura e PD.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *