Platforma më e madhe tokësore, satelitore, Iptv dhe Ott TRING në Shqipëri, vjen me një ofertë unike për të gjithë shqiptarët këtë fundvit: 11,900 Lekë për klientët e rinj në Tokësor dhe Satelitor, Dekoderi vjen DHURATË. Nga ana tjetër, klientët ekzistues do të kenë mundësinë të përfitojnë deri në 40% ULJE!

 

Viti 2021 shënoi dekadën e re të transmetimeve në Tring, me një gamë më të pasur programesh, kanalesh të reja dhe sigurisht, të drejtat e transmetimit të kompeticioneve sportive më të mëdha në glob si Uefa Champions League, kampionati italian Serie A, NBA dhe shumë të tjera.

 

Tring është dhurata që gëzon familjen në 365 ditë të vitit… Tashmë me një programacion më të pasur dhe një çmim për të mos u humbur! Gëzuar festat dhe shikim të këndshëm!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *