Subscribe

Reforma në drejtësi hap negociatat e Shqipërisë për në Bashkimin Europian. Kështu është shprehur Ministrja e Integrimit Klajda Gjosha, pas takimeve që ka mbajtur në Bruksel me eurokomisionerin për zgjerim Johanes Han dhe Drejtorin për Zgjerimin Kristina Danielson. Gjosha tha se takimi i radhës të dialogut të nivelit të lartë, mbahet në fund të muajit mars dhe do të moderohet nga eurokomisioneri dhe kryeministri Rama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *