Muaji i lindjes ka një rëndësi të veçxantë dhe është një tregues special që lidhet me detaje në lidhje me karakterin që përfaqëson secili nga personat e lindur.

 

Shpesh janë realizuar studime të ndryshme në lidhje me jetëgjatësinë e personave në varësi të muajit të lindjes.  Siç kanë thënë ekspertët, personat e lindur në dhjetor e kanë më së vështiri. Kjo për shkak se planifikimi i festës së ditëlindjes është pak e vështirë kur janë edhe shumë festa tjera të fundvitit.

 

Megjithatë, ata i kanë disa përfitime për faktin që kanë lindur në të njëjtin muaj sikurse festat e fundvitit. Studimet e shumta kanë theksuar se personat e lindur në dhjetor jetojnë më gjatë sesa personat e lindur gjatë muajve tjerë.

 

Hulumtimet po ashtu kanë zbuluar se bebe te lindura në dhjetor kanë tendenca të jenë më të sjellshme dhe më të shëndetshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published.