Ata do të fillojnë një debat të nxehtë politik në një darkë familjare ose do të tallen me një mik se ka bërë diçka ashtu siç kanë dashur dhe jo siç u është thënë.

Sipas astrologëve, horoskopët e këtyre njerëzve mund të jenë përgjegjës për mënyrat e tyre agresive. Lexoni për listën e shenjave të zodiakut që irritohen shumë lehtë dhe bëhen shumë konkurruese.

Virgjëresha
Ata që i përkasin kësaj shenje nuk mund të pranojnë asgjë më pak se perfeksioni. Dhe ata nuk do të hezitojnë të gudulisin tjetrin derisa t’i çojnë gjërat atje ku duan. Ata argumentojnë në një mënyrë shumë të ftohtë që mund të duket si frikësuese. Ata dinë se si të provokojnë dikë duke zeruar pasiguritë e tyre dhe në fund qëndrojnë në këmbë pa u menduar.

Binjakët
Ata mund të jenë shenja më e shoqërueshme, por të menduarit e tyre llafazan dhe i shpejtë shpesh i bën ata të mashtrojnë njerëzit. Binjakët kanë një aftësi të çuditshme për të lidhur pikat në vend, falë të gjithë informacionit të padobishëm të ruajtur në mënyrë magjike në mendjet e tyre. Ata nuk do të hezitojnë të bëjnë thashetheme apo të ndajnë lajmet e të tjerëve, vetëm për të nisur një debat – të cilin duan ta fitojnë, kështu që nuk reshtin kurrë së menduari për argumentet.

Ujori
Ujorët janë më të zgjuarit e zodiakut. Për shkak të shkathtësisë së tyre, ata nuk duan të ndajnë mendime dhe ide me njerëz që i përkasin të njëjtit nivel intelektual. Pasi ata besojnë në diçka, është pothuajse e pamundur të ndryshojnë mendje. Ata janë kundërshtarë të frikshëm, duke cituar gjithmonë mendimin e ekspertëve dhe vijnë të armatosur me kërkime për të mbështetur argumentet e tyre. Ata nuk do t’ju lënë të dilni nga biseda derisa t’ju bëjnë të pajtoheni me ta.

Luani
Luanët janë mësuar të jenë në qendër të vëmendjes. Për ta, festa nuk fillon derisa të hyjnë në dhomë – kjo epërsi i bën ata të besojnë se nuk ka njeri më të mirë se ata. Ata presin që të tjerët t’i admirojnë pa i vënë në dyshim dhe ta marrin personalisht në momentin që dikush i kundërshton. Nëse nuk jeni dakord me ta dhe i trajtoni me mungesë respekti, ata nuk do të hezitojnë t’ju tregojnë dhëmbët. Ata nuk do të kujdesen se kush është rreth tyre dhe mund ta preferojnë atë në mënyrë që të gjithë të shohin epërsinë e tyre.
Ata do t’ju vendosin në vendin tuaj dhe nuk do t’ju interesojnë se kush është përreth për ta parë atë. Në fakt, edhe më mirë nëse ka një audiencë.

Dashi
Dashi janë konkurrentë të lindur. Ata pëlqejnë të jenë në krye dhe rrallë e pranojnë humbjen. I sunduar nga Marsi, planeti i luftës, Dashi ju bën të ndiheni sikur po ecni mbi një xham të thyer kur ata nuk janë dakord me ju. Edhe nëse keni 100% të drejtë, ju e dini se duhet të jeni të kujdesshëm se si e paraqisni anën tuaj të argumentit – përndryshe, mund t’i shpërthejë lehtësisht si një bombë me sahat. Në fakt, ata do të vazhdojnë debatin për ditë të tëra, derisa më në fund të pranoni se kanë të drejtë./vizionplus.tv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *