Një 80-vjeçare nga Durrësi ka mposhtur COVID-19. Lajmin e mirë e dha kryeministri Edi Rama në “Facebook”, ku ka postuar edhe një foto të të moshuarës me mjekët duke dalë nga spitali. Ajo është nga Durrësi dhe quhet Haxhire.

 

“? LAJM I MIRË: NËNË HAXHIREJA NGA DURRËSI, PLOT 80 VJEÇ, U SHËRUA?”

 

Tashmë 80-vjeçarja i shtohet listës së të shëruarve në vend, të cilët deri të dielën ishin 40. Në mesditë pritet që Ministria e Shëndetësisë të dalë për të përditësuar të dhënat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *