Kryeministri Edi Rama ka zhvilluar një takim me kryeministrat europianë të PSE dhe me komisionerët europianë të së njëjtës forcë politike.

 

Takimin e ka njoftuar vetë kreu i qeverisë në një postim në Facebook, ndërsa shprehet se në foksu të diskutimeve ka qenë vendimmarrja e Këshillit Europian për integrimin.

 

“Sëbashku me Kryeministrin Zayev në takimin e kryeministrave europianë të PSE dhe komisionerëve europianë të familjes sonë politike në BE, ku diskutuam për rëndësinë që ka për Bashkimin Europian, e jo vetëm për Shqipërinë e për Maqedoninë e Veriut, një vendimmarrje pozitive në Këshillin Europian”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *