Ministri holandez i Punëve të Jashtme, Stef Blok ka deklaruar se Shqipëria ka ende rrugë për të bërë, përpara se të hapen negociatat e antarësimit me BE-në.

 

Diplomati ka vlerësuar arritjet e deritanishme të Shqipërisë,  por thekson se vendi ynë nuk është ende atje ku duhet.

 

Ministri i Jashtëm thotë se duhet punuar me shumë në fushën e sundimit të ligjit si dhe luftën kundër korrupsionit.

 

Nga ana tjeter  Block është shprehur tejet optimist për Maqedonine e Veriut.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *