Subscribe

Qeveria shqiptare ka negociuar keq me konsorciumin TAP dhe përfitimet nga ndërtimi i gazsjellësit per Shqipërinë jane shume me te pakta se sa ato te Greqisë. Kete e pranon ministri aktual i energjetikes Damian Gjiknuri ne nje interviste per emisionin “7 pa 5”, por siguron se kjo marrëveshje po rinegociohet. Gjiknuri u përgjigjet edhe shqetësimeve te ambientalisteve ne lidhje me ndërtimet e hidrocentraleve ne lumin Vjosa. Per Gjiknurin edhe akuzat e Sali Berishës ne lidhje me menaxhimine kaskades se Drinit nuk kane asgje te vërtete. Per sa i përket ndërtimit te hidrocentralit te Skavices ministri siguroi se procedura do te përsëritet per shkak te dështimit te tenderit ne tentative e pare.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *