Për shumë njerëz, zgjimi i mëngjesit është pjesa më e vështirë e ditës sidomos nëse ju duhet të vraponi për të kapur autobuzin, të dërgoni fëmijët në shkollë apo të nxitoni për të përmbyllur sa më shpejt prekjet e fundit të shtëpisë.

Ndërsa shumë çifte zgjedhin të nisin ditën me pak gjimnastikë poshtë çarçafëve. Seksi i mëngjesit është një një moment spontan dhe intensiv që rrit ndjeshëm prodhimin e estrogjenit dhe ju karikon me energji të reja.

Por, jo vetëm, marrëdhëniet intime në mëngjes ndikojnë në forcimin e sistemit imunitar, përmirësojnë qarkullimin e gjakut dhe rrisin nivelin e hormonit të oksitocinës në gjak.

Ky i fundit njihet ndryshe edhe si hormoni i lumturisë. Prandaj nëse po mendoni se cili është momenti i duhur për të bërë dashuri me partnerin, britanikja ‘’Metro’’ rekomandon seksin e mëngjesit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *