Presidenti i Republikës Ilir Meta foli sot nga Shkodra  për vendimin e parlamentit për shkarkimin e tij dhe vendimin që pritet të Gjykatës Kushtetuese.

 

Meta theksoi se vendimi ishte një farsë jashtë afateve dhe jashtë gjithë logjikës Kushtetuese.

 

“Lidhur me vendimin e parlamentit të shkarkuar pas zgjedhjeve të 25 prillit me farsën për shkarkimin e Presidentit jashtë gjithë afateve dhe jashtë gjithë logjikës së Kushtetutës vetëm se ka bërë një intervistë tek kolegu juaj, kaq mjafton për të pasur një atmosferë tepër optimiste dhe pozitive. Ne këtu do të jemi, në histori do të hyjë 2 marsi”, deklaroi Meta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *